Брили на обличчі. Як позбутися та підтягнути обличчя

Estimated read time 1 min read

Проблема з брилями виникає в нижній частині щік, що призводить до того, що шкіра починає обвисати, формуючи неправильний овал обличчя. Виглядає це неестетично, вказуючи як на вікові зміни, але й багато згубні звички, і навіть відсутність ефективного догляду.

Від чого з’являються брилі?

Основні причини таких дефектів: Генетика. Якщо у родичів була така проблема, слід якомога раніше розпочинати профілактичні заходи.

Відсутність достатньої кількості відпочинку. Нестача сну впливає стан шкірних покривів. Лікар-косметолог не рекомендує спати на животі. Також шкідливі звички згубно впливають на весь організм людини.

Різке схуднення та стрес. Причина обвисання підшкірно-жирового шару. Розтягнута дерма не встигає відновитись при сильному стрибку ваги. Намагайтеся дотримуватися спокійного стану, користуватися заспокійливими засобами, звертатися до фахівців у період особливої психоемоційної напруги.

Анатомічні особливості. Маленьке підборіддя саме собою є причиною утворення дефектів вже в молодому віці. Тому для людей, стурбованих цією проблемою, рекомендується оперативне втручання із встановленням імплантів, що підтримують. Це лише основні чинники, крім негативного впливу навколишнього середовища, алергічних реакцій на косметику, хімічні речовини, і навіть інші процеси, порушують природні механізми біологічної роботи шкірних клітин, що призводять до втрати тургора.

Брили на обличчі. Як позбутися та підтягнути обличчя

Як прибрати брилі в домашніх умовах?

Вдома впоратися із такою проблемою досить складно. Усі методики можна віднести швидше до профілактичних, ніж до тих, хто дає відчутний результат. Найефективніший спосіб – пластична операція, нитки чи інші втручання, які повністю усунуть небажаний дефект. Всі інші способи допоможуть у випадках, коли недоліки лише починають утворюватися, вони дозволять трохи підтягнути овал обличчя, а також не допустити швидкого прогресування обвисання. Якщо зміни критичні, то повернути тургор допоможуть лише оперативні методи. Надалі можна використовувати консервативні для продовження ефекту. При недостатньому догляді навіть після пластичних операцій проблема може знову повертатися, що вимагатиме вже кардинальніших втручань.

Масаж від брилів

Це досить ефективний засіб. Після нанесення косметичних засобів виконуйте рухи масажними валиками або руками у бік від підборіддя до вух.

Контурна пластика брилів – один із найпростіших методів боротьби з опущенням шкіри. Основа цього методу полягає в ін’єкціях спеціального гелю або філера у глибокі шари дерми. Проколи робляться на достатній глибині, щоб не утворювати видимих горбків. В основі цих препаратів лежить гіалуронова кислота, яка швидко всмоктується клітинами, але при цьому стимулює вироблення колагену та еластину в тканинах, зволожує, перешкоджає зневодненню. Цей спосіб відноситься до малоінвазивних і малотравматичних, тому може застосовуватися навіть без попередньої консультації з терапевтом. Склади в залежності від бренду відрізняються, але переважно містять гіалуронову кислоту як основу; вітамінно-білкові комплекси для харчування; лідокаїн, щоб процес був максимально безпечним; буфери для запобігання ризику розвитку запалень. Як бачите, у складах немає нічого небезпечного, навпаки, всі ці речовини необхідні для нормального функціонування клітин дерми, але часто їх не вистачає. Інвазивний метод дозволяє відразу доставити речовини в глибокі пласти дерми, запускаючи синтез колагену, еластину та оновлення клітинної структури.

Брили на обличчі. Як позбутися та підтягнути обличчя

Підтяжка брилів нитками

Нитковий ліфтинг використовується часто, відноситься до мало інвазивних оперативних операцій. Він складається із запровадження тонких ниток, які можуть бути різними за текстурою: золоті, мезоніти, аптос і т.д. Видів досить багато, щоб перераховувати їх усі. Вони можуть бути без шипів або з додатковими насічками. Їх вставляють у глибокі шари шкіри, щоб створити каркас, який забезпечує додаткову підтримку, дозволяючи покращити овал та геометрію обличчя, запобігти подальшому провисанню. Результат тримається від року до п’яти, залежно від анатомічних особливостей, догляду та початкового вибору матеріалів.

Встановлення імплантів

Щелепно-лицьові хірургічні вставки з поліетилену допомагають вирішити ці проблеми, надавши особі бажаних рис та геометрії. Попри поширені думки таке втручання безпечне, хоч і вважається травматичним. Рідкісні випадки відторгнення матеріалу, оскільки виготовлення імплантів використовуються компоненти високої біологічної сумісності. Ускладнення відбуваються рідше, ніж під час використання ботокса та інших малоінвазивних способів. Крім того, при необхідності вставки легко витягти, а тонкі косметичні шви залишаються непомітними для оточуючих. Вони щільно фіксуються, не зміщуються навіть при ударах, а сама процедура виконується один раз і на все життя. Також корисне масування м’яким рушником, змоченим у соляному розчині. Після закінчення сіль змивається, а на шкіру наноситься зволожуючий або антивіковий крем. Доповнюють весь догляд ліфтинговими масками, які також дають свій позитивний ефект. В даному випадку підходять маски домашнього приготування та аптечні.

+ There are no comments

Add yours