5 причин, чому чоловік заблокував вас після розлучення

Estimated read time 1 min read

Ваші стосунки закінчилися, але ви відчуваєте, що розставання не спричинило ворожнечу. Ви не ненавидите один одного і навіть іноді спілкуєтеся. Але раптом ви помічаєте, що більше не можете зв’язатися з чоловіком, бо потрапляєте до його «чорного списку».

Що могло бути причиною? Стаття нижче розповість про деякі з них:

Йому боляче не просто бачити вас, а навіть спілкуватися

Незалежно від того, чи закінчилися ваші стосунки минулого тижня чи минулого місяця, є шанс, що для нього розмова з вами, новини від вас і тим більше особиста зустріч виявляться болючими.

Ваші щасливі фото з відпустки та інші новини можуть стати тригерами, що нагадують йому про минуле.

Відносини закінчилися, але це означає, що почуття негайно зникли. Коли йому складно, чоловік може заблокувати вас, щоб пощадити себе.

5 причин, чому чоловік заблокував вас після розлучення

Він намагається йти вперед

Спостереження за колишнім у соціальних мережах чи навіть ненав’язливим спілкуванням — це спосіб чіплятися за минуле. Іноді чоловік не відчуває біль, але все ж таки блокує вас, щоб викинути з голови і почати приходити в себе після того, що між вами сталося. Знову ж таки, це не щось особисте, це самозбереження.

У нього з’явилася нова дівчина

Якщо минуло кілька місяців, і чоловік раптово зник з обрію, цілком можливо, що він зустрів когось. І його нова подруга не дуже зацікавлена в тому, щоб він залишався на зв’язку з кимось, з ким його в минулому пов’язували романтичні стосунки.

Звичайно, він може заперечити це, назвавши вас просто іншим, але це навряд чи подіє.

Ви зробили щось, що вивело його з себе

Ви можете думати, що ваші стосунки закінчилися добре, але насправді чоловік може почуватись ущемленим. Він затаїв образу, злобу чи гнів, і таким чином намагається згаяти це. Можливо, це незріло, але що вдієш?

5 причин, чому чоловік заблокував вас після розлучення

Він не хоче бути лише другом

Це може бути найбільш очевидною причиною, чому ваш колишній блокує вас. Ваші стосунки закінчилися, і хоча між вами немає ворожнечі, він не зацікавлений у тому, щоб дружити чи залишатися на зв’язку, тому йому простіше спалити всі мости.

Звичайно, він міг би просто припинити спілкуватися, але він думає, що в якийсь момент ви можете йому написати. І вважає цю дію для себе небажаною.

+ There are no comments

Add yours