Як обрати радіокерований вертоліт для дитини?

Estimated read time 1 min read

У наш час представлено безліч іграшок на полицях у магазинах, і для кожної дитини, навіть для найменшої, можна знайти гарний цікавий подарунок. Для дівчаток найцікавішими будуть ляльки, для хлопчиків – це конструктори та іграшки на пульті керування. Ця стаття https://amatey.com.ua/vibirayemo-podarunok-xlopchikovi-na-2-roki-v-den-narodzhennya-13-idej/ має добірку подарунків для хлопчиків двох років.

Радіокеровані іграшки є затребуваними пристроями для хлопчиків різного віку. Такими передовими пристроями цікавляться старші брати і навіть тата хлопчиків, оскільки у далекому радянському дитинстві був схожих захоплюючих апаратів. Радіокеровані літаки, гелікоптери, машинки та поїзди – це дуже веселі іграшки, з якими час летить непомітно.

Машинки на радіокеруванні дуже затребувані, але літаки та гелікоптери ще цікавіші, оскільки ними можна керувати дистанційно на вулиці. Такі прилади можна запускати з вікна вашого будинку, а для хлопчика 5-10 років немає нічого цікавішого.

Як обрати радіокерований вертоліт для дитини?

На що звернути увагу під час вибору радіокерованого вертольота?

Канали. Один канал може контролювати швидкість, інший – поворот. Складні дорогі моделі гелікоптерів мають безліч каналів, але якщо ви даруєте першу іграшку дитині на радіокеруванні, нехай це буде менше каналів. Якщо у вертольота три канали, він може літати вперед і назад, робити складніші рухи.

Запчастини. Згодом буде потрібно заміна гвинтів і акумуляторів, тому ці частини повинні легко відкручуватися і замінюватися, особливо на початку користування, коли дитина тільки вчиться керувати пристроєм, який впаде, то вріжеться в стіну.

Живлення. Велика кількість радіокерованих гелікоптерів живляться від батарейок, є варіанти з бензиновими двигунами. Вертольоти на батарейках безпечні для дитини, прості у використанні, проте бензинові мотори потужні і можуть довго літати.

+ There are no comments

Add yours